Mt Manor Mt Manor Search Cart Submit - Arrow Right Pager Next Pager Previous

Fri frakt, 1–3 dagars leverans och 30 dagars öppet köp

Mt Manor AB följer konsumentköplagen och distanshandelslagen.

För att handla på Mt Manor AB måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning. Samtliga priser är inklusive moms. Frakten är fri.

1. Leveranstid

Se leveranstiden i respektive produkts informationstext. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar från beställningsdagen.

Leveranstiden gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. Har produkterna du vill beställa olika långa leveranstider och du vill ha varor med kort leveranstid först bör du göra två separata beställningar.

Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.

2. Bekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse via den e-postadress du angivit i din beställning, med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

3. Betalningsalternativ

Mt Manor AB godkänner flera olika betalningsmetoder.

1. Betalning med kort

Vi accepterar för närvarande Visa och Mastercard.

Kreditkortsbetalning hanteras av våra betalningspartner BABS och ePay för att garantera snabb och säker betalning.

Vår betallösning uppfyller kraven för PCI-DSS.

4. Frakt

Fri frakt oavsett antal varor i ordern eller om den delas upp i flera försändelser av Mt Manor AB. Dina varor skickas till ett utlämningsställe nära dig. Vi använder oss av Posten som fraktpartner. Glöm ej att uppge ditt mobilnummer för att kunna ta emot SMS-avisering.

5. Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Mt Manor AB betalningsansvarig. Du måste dock meddela vår kundservice inom 14 dagar från dagen då varan/varorna skickats. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den är du betalningsansvarig.

Får vi tillbaka paket som inte lösts ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur. Betalning skall ske med inbetalningskort inom 10 dagar från fakturadatum.

6. Ångerrätt

Som kund hos Mt Manor AB har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, eller en väsentlig del av den. Meddelande om retur ska skickas till vår kundservice via senast 14 dagar från mottagandet av varan.

Här finns mer information om hur du skickar tillbaka en vara:
Returer och byten

7. Outlöst försändelse

För försändelse som ej lösts ut och ej avbeställts utan gått i retur till Mt Manor AB debiteras en avgift om f.n. 310 kr inklusive moms för att täcka Mt Manor AB omkostnader (såsom transport- och administrationskostnader).

9. Fel i vara

9.1 Fel vid leverans

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta kundservice så snart som möjligt. Vi tar emot felanmälan och sänder dig en förfrankerad returetikett. Skicka tillbaka varan i det skick den mottogs, åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri, rätt vara.

9.2 Fel under garantitiden

Vi garanterar att de varor du beställt är fria från tillverkningsfel under den garantiperiod som gäller för din produkt, från leverans.

9.3 Reklamation

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år. (Mt Manor AB följer konsumentköplagen)

10. Personuppgiftsbehandling

Mt Manor AB kommer inte att dela med sig av dina personuppgifter eller adress och e-postuppgifter till något annat företag. Personuppgifter som du lämnar via vår hemsida kommer endast att användas för att kunna skicka information till dig i samband med beställningar, frågor eller enligt de val du gjort t.ex. i samband med att du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller vill ta del av våra erbjudanden.

Du som konsument har rätt att begära:

– Utdrag av registrerade uppgifter

– Att registrerade uppgifter ändras

– Att registrerade uppgifter raderas

Kontakta oss om ni är i behov av något av detta.

11. Tvist

Vid eventuell tvist kommer Mt Manor AB att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

12. Bolagsuppgifter

Mt Manor AB
Organisationsnummer: 556879-3227

Dannemoragatan 18
113 44 Stockholm

E-post: hej@mtmanor.se

Frakt & Leverans

Alltid fri frakt och 1-3 arbetsdagar i leverans-tid med Posten eller DHL till utlämningsställe om inte annat anges.